Happy Customers:

Iris, 8 kilo in 12 weken.

Recensie
Na een jaar samenwonen merkte ik dat ik zoekende was naar een gezond eetpatroon. Ik kwam alleen maar aan en zat niet lekker in mijn vel. Samen met mijn vriend ben ik toen op zoek gegaan naar een sportschool. We kwamen terecht bij Physical Fitness. Daar gaven we aan wat onze wensen waren en werd ons geadviseerd om het afslankprogramma te volgen; een op maat gemaakt voedingsadvies (Body Support) met daarbij fitnesstrainingsschema gericht op het verliezen van lichaamsvet.

In eerste instantie vond ik het lastig om te beginnen, omdat ik nogal een moeilijke eter ben. Het fijne van het dieet is dat je producten die je niet lekker vindt kan vervangen voor iets wat je wel lekker vindt. Het programma berekent hoeveel je daarvan mag hebben met een makkelijk te gebruiken app. Je kan kiezen uit verschillende menu’s en je krijgt iedere week een ander weekmenu (als je dat wil) met daaraan een boodschappenlijst gekoppeld. Je hoeft dus niet na te denken over wat je gaat eten. Ook over de bereiding hoef je niet na te denken, dit staat namelijk allemaal in het programma beschreven en is heel makkelijk.

Al snel kwam ik erachter dat Body Support niet echt een dieet is, maar mij vooral heeft geholpen mijn eetpatroon aan te passen. Deze verandering in mijn eetpatroon, in combinatie met kracht- en cardiotraining, heeft geresulteerd in 8 kilo gewichtsverlies!

Wouter, 12 kilo in 12 weken

Recensie
Mijn naam is Wouter Quiel en ik ben 22 jaar oud. Ik woon inmiddels 1 ½ jaar op mezelf in Woerden. Door een slecht eetpatroon en slechte gewoontes kwam ik de laatste jaren wat kilo’s aan, waar ik zelf weinig grip op kreeg.

Bij Physical Fitness ben ik samen met mijn vriendin op gesprek gegaan. Mede door het grote enthousiasme en de passie die op ons werd overgebracht tijdens dit gesprek hebben wij ervoor gekozen het Body Support + Fitnessprogramma te gaan volgen. Dit is een programma wat je volgt om af te vallen door structuur in je eetpatroon aan te brengen gecombineerd met een goed doordacht fitnesschema. Hierdoor eet je zes keer per dag een bepaalde hoeveelheid afgestemd op bijvoorbeeld de intensiteit van je werk en hoe vaak je sport. Zo hoef je niet bang te zijn om honger te lijden tijdens het afvallen. De kracht van dit programma is dat het blijvend resultaat biedt, mits je je aan de structuur houdt van het eten.

Ik sport zes keer in de week en dat vind ik erg goed vol te houden. Dit komt denk ik door het enthousiasme van het personeel en de oprechte interesse in mij. Cardio- en krachttraining wisselen elkaar af.In het Body Support programma worden er weekmenu’s voor je gemaakt welke zeer gevarieerd zijn. De gerechten zijn erg lekker en makkelijk te bereiden. Ook kan je de door jouw behaalde resultaten bekijken via de app. In 12 weken tijd ben ik 12 kilo afgevallen! Sinds ik deze uitdaging aan ben gegaan en goed resultaat heb behaald, voel ik mij een stuk beter en zit ik lekkerder in mijn vel.

Olivier, 18 kilo spiermassa erbij

Recensie

Mijn naam is Olivier, zeventien jaar. Op mijn veertiende ben ik begonnen bij Physical Fitness met krachttraining. Op advies van de instructeur ben ik niet alleen drie tot vijf keer per week flink aan de ijzers gaan hangen, maar heb ik ook mijn voeding aangepast. Mij werd het Muscle Up programma aageraden van Body Support. Dat is een gevarieerd weekmenu met de juiste hoeveelheden eiwitten, koolhydraten en vetten. Dit zette al snel flink zoden aan de dijk; in de afgelopen drie jaar kwam ik achttien kilo spiermassa aan en mijn vetpercentage bleef nagenoeg gelijk. Mijn natuurlijke groei speelde daarin natuurlijk ook een belangrijke rol, maar zonder de wekelijks bijgestelde voeding had ik deze resultaten niet kunnen bereiken.

Krachttraining en de daarbij behorende gezonde voeding is inmiddels een onderdeel geworden van mijn levensstijl. Ik kan iedereen die wat wil doen aan lichaam en gezondheid aanraden om aan de slag te gaan in het krachthonk in combinatie met een goed voedingspatroon. Het voelt fantastisch!